Måndag.                                        V.4

Långtidsbakad fläsksida med gräddsås, rotfrukter o äppelkompott.
Dansk sjömansbiff med rödbetor.
Minisemla.
Kaffe.                                        
Veckans veg. Dansk hakkeböf med stekt lök, stekt ägg o pepparsås.

Tisdag.

Krämig fisk o skaldjursgryta på lax, torsk., räkor o blåmussla med aioli.
Kyckling Bourguignon med jasminris.
Morotskaka.
Kaffe.


Onsdag.

Helstekt karrè med grillgrönsaker, bearnaise o pommes.
Hakkeböf med stekt lök, stekt ägg o pepprig gräddsås.
Churros.
Kaffe.

 

Torsdag.

Skepparpanna (fläskfilè i Dijongräddsås) med bacon, champinjoner o ost.
Pytt i panna med ägg o rödbetor.
Banan o chokladpaj med vaniljsås.
Kaffe.

 

FREDAG.

Schweizersnitsel (fläskkött) med rödvinssås, gröna ärtor o klyftpotatis.
Kladdkaka.
Kaffe.

 

Lördag

A la carte o Black rock grill.


Söndag

A la carte o Black rock grill.

 Veckans veg. Dansk hakkeböf med stekt lök, stekt ägg o pepparsås.

Tallriksservering mån.-fre. 11.30-14.00
Pris 105:-
10-Lunchkort  990:-

välkomna
Sofie och Per-Ola