Måndag.                                        V.21

Tryffeldoftande svampsoppa.
Köttbullar med gräddsås o lingon.
Isterband med dillstuvade potatatis.
Minisemla.

Tisdag.

Klar grönsakssoppa.
Fish & chips med mangoremulade.
Senapspanerad falukorv med potatispurè.

Onsdag.

Ingefärsdoftande morotssoppa.
Skinksnitzel med bearnaise o klyftpotatis.
Provencalskt späckad karrè med rödvinssås o rostade rotfrukter.

Torsdag.

Fänkålssoppa.
Pytt i panna med ägg o rödbetor.
Kyckling bourguignon.

Fredag.

Panerad kotlett med sherrygräddsås, gurka o gelè.
Grekisk färsbiff med Tzatziki.
Jordgubbskräm med gräddmjölk.

Lördag

A la Carte och black rock grill.

Söndag

A la Carte och black rock grill.

Lunchbuffè mån.-fre. 11.30-14.00
Pris 95:-
10-Lunchkort  900:-

välkomna
Sofie och Per-Ola